Fondatorul ASEA Verdis Norton, la București

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

verdisNorton

Verdis Norton, cel care a pus bazele companiei ASEA în Utah, revine la București pe 19 iulie, pentru a doua oară în acest an. Evenimentul care prilejuiește întâlnirea partenerilor din România ai companiei cu fondatorul acesteia face parte dintr-o serie dedicată lansării unui nou produs: RENU 28 – un gel pentru întinerirea pielii, ce va fi disponibil pe piețele europene începând din a doua jumătate a verii.

Înainte de a pune bazele companiei ASEA, Verdis Norton a avut o carieră în diverse companii de top, în poziții de dezvoltare strategică. El a fost vicepreședinte de strategie pentru Kraft Foods și a servit ca director și consultant strategic pentru multe companii din topul Fortune 500. Verdis a ajutat numeroase divizii care se luptau să devină profitabile, nu prin reduceri și tăieri, ci mai degrabă printr-o analiză strategică și îmbunătățirea fluxului de lucru. Pe baza experienței acumulate, el a dezvoltat un sistem propriu de planificare în afaceri, care este implementat cu succes în companii de top din întreaga lume.

Verdis Norton a vizitat prima dată România în martie a.c., fiind prezent la evenimentul organizat de ASEA la deschiderea oficială a pieței din România.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar