„Lupul de pe Wall Street” redus pe MLM News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Încarc...

LupulDoriți să aflați secretele lui Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street?  MLM News vă oferă o reducere de 10% la achiziționarea cărții sale, lansată de Editura Adantis, prețul fiind acum 70 de lei de la 78 de lei fără reducere. (Pentru comenzi, utilizați formularul de mai jos).

MLM News vă oferă cu bucurie această reducere cu atât mai mult cu cât speakerul invitat de Editura Adantis la evenimentul de lansare a cărții, organizat la Târgul Internațional de Carte GAUDEAMUS, a fost Iulian Prigoreanu, director general OPV și cofondator al site-ului MLM News.

Despre Lupul de pe Wall Street s-a vorbit mai ales după lansarea filmului cu acelasi nume, regizat de Martin Scorsese, care de altfel a avut un succes extraordinar peste tot în lume, inclusiv în România. Acesta l-a adus în atenția publicului pe excentricul Jordan Belfort, brokerul devenit milionar peste noapte.

Cartea autobiografică este la fel de controversată ca personajul ei și propune o imagine nouă a scrierilor de acest gen. Indiferent dacă ți-a plăcut sau nu filmul, cartea nu trebuie să-ți scape, spun redactorii Editurii Adantis, deoarece stilul plin de umor și ironie, dar și evenimentele și personajele pe care nu le-ai regăsit în film fac astfel încât această carte sa fie citită cu sufletul la gură.

Lupul de pe Wall Street este un ghid de supravieţuire în jungla urbană guvernată de corupţie, droguri, afaceri ilegale şi bani. La începutul anilor ’90, protagonistul îşi trăieşte din plin visul american. Stratton Oakmont, firma de brokeraj pe care o conduce, devine în cel mai scurt timp una dintre cele mai mari din istoria Wall Street.

Jordan Belfort merge pe firul memoriei şi prezintă lumea care l-a făcut celebru. Actor desăvârşit și perseverent, autorul are capacitatea de a-şi modela destinul în funcţie de situaţiile oferite şi nu-şi refuză nicio plăcere. Personaj al contrastelor, Belfort îşi mărturiseşte faptele fără regrete, invitându-l pe cititor într-o călătorie în care drogurile, adevăratul permis de trecere de pe Wall Street, şi prostituţia se transformă în repere existenţiale.

În spatele limbajului dur, explicit și lipsit de prejudecăţi, autorul oscilează între satiră, ironie şi umor. Toate aceste trei elemente transformă Lupul de pe Wall Street într-o lecţie de viaţă despre putere şi lăcomie. O carte care te va pune pe gânduri, indiferent dacă iubeşti sau urăşti personajul.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Ce parere aveti despre carte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar